ANNESİZ İLK BAYRAM
Kendisini dinlemeye gelen konuklar için beyaz bir kıyafet tercih eden şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı.
Şarkıcı Linet Menaşi, bayramın ikinci gününde Kıbrıs Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen konuklar için beyaz bir kıyafet tercih eden şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Yaklaşık 40 gün önce annesini kaybeden Linet, " Bugün annemin doğum günüydü. Eğer hayatta olsaydı şu anda 78 yaşına girecekti. Hala inanamıyorum." diyerek duygusal anlar yaşadı. Basın mensuplarının "Allah size uzun ömürler versin Linet hanım, sizde vefat ederseniz annenizin ve babanızın yanına mı gömülmek istersiniz?" sorusuna "Aslında ben annemin üstüne gömülmek istiyorum." dedi."
Tüm müslüman alemininde bayramını en içten dilekleri ile kutlayan Linet Menaşi, bu akşam tüm şarkıları annem içini okuyacağım" şeklinde konuştu. Chamada Prestige sahnesinde yaklaşık 2 bin kişi Linet'i dinlemeye gelirken şarkıcı birbirinden güzel şarkılarını konukları ile hep bir ağızdan söyledi







Benzer Haberler
Aylin KOÇAK'ın Yeni Teklisi "YAZI SALLA" Yayında
ZİHNİ GÖKTAY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
BENİM ESERİM-7
OKUL KURUCUSU VE EĞİTİM UZMANI FAİK BİRGÜL’ÜN HUKUK ZAFERİ
"Akşam Olmadan Gel" Müzik severlerle Buluşuyor!
Tedavi sürecinde psikolojik desteğin kritik öneme sahip olduğu vurgulandı.
"BELEDİYE KARAKOLLARA YEMEK VERMELİ"
“İnsan ve Doğa” Sergisiyle Sanat İyiliğe Dönüşüyor