Burcu Özberk: İnşallah kalbime yakışanı bulurum
Burcu Özberk aşk hayatıyla ilgili soruları yanıtladı.
Hayatında kimsenin olmadığını dile getiren ünlü oyuncu, “Benim romantik bir ilişkim olsa, öyle gizli saklı bir şey yapmam. Kalbim sevmeye de, sevilmeye de her zaman açık. Ama şu an hayatımda kimse yok. İnşallah kalbime yakışanı bulurum” dedi.
Gündemindeki projeler hakkında da konuşan Özberk, başrolünü üstlendiği “Son Kare” dizisindeki performansına gelen yorumlardan mutlu olduğunu söyledi: “Beni genelde romantik komedilerden tanırlar ama bu kez sert bir polisi canlandırdım. Tepkiler çok güzel. Yaptığım işin karşılığını aldığımı hissediyorum.”

ETİLER’E TAŞINDIM
Oyuncu ayrıca kısa süre önce Suadiye’den Etiler’e taşındığını açıkladı. “Yeniköy taraflarına çok baktım ama içime sinen evi Etiler’de buldum” diyen Özberk, taşınma sürecinin düşündüğünden daha zahmetli geçtiğini söyledi.
Kaynak: Hürriyet / Kelebek




Benzer Haberler
6 milyonluk yeni araç
Zorba Taverna’da Sirtaki Coşkusu! George Klontzas İstanbul’u Salladı
P1Harmony ve AleXa, 5 Eylül’de K-Pop Festivali 3’te Sahne Alacak
EMİR CAN İĞREK’TEN ALBÜM ARASI KONSER MARATONU
Yonca Evcimik’ten 90’lara nostaljik yolculuk
SUAT YANÇ “YILIN EN İYİ YAPIMCISI” ÖDÜLÜNÜ ALDI
BABYMETAL 1 Temmuz’da İstanbul’da
“İMROZ’DA BAHAR” İÇİN BULUŞTULAR