ÇIFIT VE KAYIP EŞYA CUMHURİYETİ LÜLEBURGAZ’DA SAHNE ALIYOR!
Lüleburgaz Şaban Öğünç İlkokulu Tiyatro Kulübü, "Çıfıt ve Kayıp Eşya Cumhuriyeti" adlı tek perdelik oyunla sanatseverlerle buluşacak.
- Lüleburgaz Tiyatro Festivali kapsamında sahnelenecek eser, minik oyuncuların yeteneklerini gözler önüne serecek.
Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi (LYSA), anlamlı bir performansa ev sahipliği yapacak. Şaban Öğünç İlkokulu öğrencilerinden oluşan tiyatro kulübü, Ceren Okur’un kaleminden çıkan ve Esat Yıldırım’ın yönetmenliğini üstlendiği "Çıfıt ve Kayıp Eşya Cumhuriyeti" oyununu sahnelemek için tüm hazırlıklarını tamamladı.
Çocukların Gözünden Bir "Kayıp Eşya" Hikayesi
Tek perde olarak kurgulanan oyun, izleyicileri hayal gücüyle dolu bir dünyaya davet ediyor. Okulun tiyatro kulübü tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan gösteri, hem çocuklara hem de yetişkinlere hitap eden mesajlarıyla dikkat çekiyor. Tiyatro festivalinin en heyecan verici duraklarından biri olması beklenen oyun, çocukların sahne tozunu yutarak sanatla bağ kurmalarını hedefliyor.
8 Nisan’da Perde Açılıyor
Lüleburgaz Tiyatro Festivali’nin (27 Mart - 18 Nisan 2026) takviminde yer alan bu özel temsil, 8 Nisan Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. Sanatın birleştirici gücünü ve çocukların yaratıcılığını bir araya getiren gösteri, LYSA K. Budak Çal Salonu’nda seyirciyle buluşacak.
Haber: Atakan Metin




Benzer Haberler
Ekber Sürsal’ın Özel Seçki Sergisi Nisan Boyunca JW Marriott Istanbul Bosphorus’ta
Sanat, Teknoloji ve Düşüncenin Kesişimi: “Potansiyel” Sergisi
4. Uluslararası Alevilik ve Bektaşilik Çalışmaları Bilim Ödülleri Töreni Yapıldı
ÇIFIT VE KAYIP EŞYA CUMHURİYETİ LÜLEBURGAZ’DA SAHNE ALIYOR!
Aleyna Kalaycıoğlu cezaevinden mektup gönderdi! 'Yanında silah olduğunu bilmiyordum'
DATÇA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ TUNA ÖZALP HAKKINDAKİ İDDİALARLA İLGİLİ YENİ GELİŞMELER!
İstanbul Valisi Davut Gül, Cem TV’ye başarılar diledi
Sedat Peker’in Hayatı Film Oluyor