DENİZ SEKİ MİNİ ELBİSESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI
Deniz Seki, önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci defa Etiler I-Land'da sahneye çıktı.
Yazdığı ve yorumladığı şarkılarla Türk Pop Müziği’nin en önemli kadın seslerinden olan Deniz Seki, önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci defa Etiler I-Land'da sahneye çıktı.
Hayranlarının yoğun sevgi tezahüratları ve alkışlarıyla karşılaşan Deniz Seki, siyah beli taş işlemeli mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Programına "İyisin Tabi" şarkısıyla başlayan Seki; “Dışarda kar, fırtına var. Siz beni yalnız bırakmadınız. Biz birbirimize yeteriz. Sabaha karşı şarkı söyleyerek içimizi ısıtırız” dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde kendisini izlemeye gelen Çağlayan Topaloğlu’nu sahneye davet eden ünlü sanatçı, birlikte “Seni Sana Bırakmam” şarkısını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatan Deniz Seki, hayranlarının alkışları eşliğinde programını noktaladı.



Benzer Haberler
İMROZ'DA BAHAR'IN AFİŞİ YAYINLANDI
GÜLAY'DAN YENİ ALBÜM “ŞARKISINI SÖYLEYEN KADIN”
Anta Toros’un Anısına: “Yaşam Üçgeni” Ulusal Prömiyerini Altın Koza’da Gerçekleştiriyor.
Serenay Sarıkaya Paris Moda Haftası’nda dünya yıldızlarıyla aynı podyumda
Nejat Uygur’un film vasiyeti yok
Rober Hatemo müziği bırakıp kuyumculuğa dönüyor
TWO BREATHS – İKİ NEFES
Helin Elveren: Aşk bana iyi gelmiyor