DENİZ SEKİ MİNİ ELBİSESİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI
Deniz Seki, önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci defa Etiler I-Land'da sahneye çıktı.
Yazdığı ve yorumladığı şarkılarla Türk Pop Müziği’nin en önemli kadın seslerinden olan Deniz Seki, önceki akşam yoğun istek üzerine ikinci defa Etiler I-Land'da sahneye çıktı.
Hayranlarının yoğun sevgi tezahüratları ve alkışlarıyla karşılaşan Deniz Seki, siyah beli taş işlemeli mini elbisesiyle göz kamaştırdı. Programına "İyisin Tabi" şarkısıyla başlayan Seki; “Dışarda kar, fırtına var. Siz beni yalnız bırakmadınız. Biz birbirimize yeteriz. Sabaha karşı şarkı söyleyerek içimizi ısıtırız” dedi.
Gecenin ilerleyen saatlerinde kendisini izlemeye gelen Çağlayan Topaloğlu’nu sahneye davet eden ünlü sanatçı, birlikte “Seni Sana Bırakmam” şarkısını seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan ve misafirlerine unutulmaz bir gece yaşatan Deniz Seki, hayranlarının alkışları eşliğinde programını noktaladı.



Benzer Haberler
Güller ve Günahlar setinde eğlence dolu anlar
TAMER DENİZ’DEN HİT ADAYI YENİ TEKLİ: "DELİNİN BİRİSİ" YAYINDA!
Ömerli’de Cumhuriyet Coşkusu Deniz Seki’nin Şarkılarıyla Taçlandı
Magazin gazetecileri Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar
EBRU GÜNDEŞ ETKİSİ! KIBRIS’TA REZERVASYONLAR KAPANDI, OTELDE YER KALMADI!
Atakule’den 29 Ekim’e Özel “Atatürk Collection” Panama Şapka Sergisi
Karakuyu'da geçmişle hesaplaşma... Ferda'nın büyük mücadelesi!
Oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın babası son yolculuğuna uğurladı