Emir Can İğrek’ten İzmir’de Unutulmaz Gece
Yaz boyunca hem festivallerde hem de açık hava sahnelerinde sevenleriyle buluşacak olan Emir Can İğrek, İzmir’de biletli 4 bin dinleyiciyle güçlü bir başlangıç yaptı.
Emir Can İğrek, önceki akşam İzmir Alsancak’taki Tarihi Havagazı Fabrikası’nda sahne aldı. 4 bin biletli seyircinin katıldığı gecede sanatçı, yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalarak hit şarkılarını dinleyicileriyle birlikte söyledi.
Yeni şarkısı “Ruj”un yanı sıra “Kendimce”, “Nalan”, “Ali Cabbar”, “Kor” ve “Can Dostum” gibi geniş kitlelerce sevilen parçalarıyla konser alanını coşturan İğrek, performansıyla bir kez daha hayranlarının beğenisini kazandı.
Yaz Turnesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor
İzmir konseriyle yaz turnesine güçlü bir başlangıç yapan Emir Can İğrek, ağustos ayında Türkiye’nin farklı şehirlerinde sahne alacak. Konserler, 1 Ağustos Balıkesir Erdek / Orion PerformanceHall, 2 AğustosEdirne / TrakyaFest, 3 Ağustos Yozgat, Sarıkaya / Yaz Festivali, 6 Ağustos İstanbul Festivali, 7 Ağustos Arsuz / MilyonFest ve 9 Ağustos Bodrum / La Bohemme’de devam edecek.
Haber: Nurbanu GÜNEY
Benzer Haberler
ZEYNEP YILMAZ’DAN YILLAR SONRA SAHNELERE BÜYÜK DÖNÜŞ
Kamuran Akkor’un mutlu günü
Yaz konserleri 50fifty‘de
ÖZLEM SAVAŞ HAYAT 50 YAŞINDAN SONRA DAHA GÜZELMİŞ
Emir Can İğrek’in Çeşme’den Yozgat’a Konser Maratonu
RESUL DİNDAR VE KİMBUREYHAN’DAN YÜREKLERE DOKUNAN DÜET KÜL OLACAĞIZ
ZEYNEP BASTIK’TAN YAZ GECESİ RÜYASI
Emir Can İğrek’ten İzmir’de Unutulmaz Gece