EMİR CAN İĞREK’TEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ KONSER!
Emir Can İğrek, İzmir, Söke ve Gönen’de üç gün üst üste verdiği konserlerle binlerce müzikseverle buluştu.
Üç gecede de hayranlarının pankartları ve tezahüratlarıyla sevgi seliyle karşılanan İğrek, sahnedeki performansının yanı sıra dinleyicileriyle kurduğu sıcak sohbetlerle de dikkat çekti.
Emir Can İğrek, “Fiyakalı” albümünü yayınlamasının ardından konserleriyle Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor. Konser maratonuna 5 Eylül’de 95. İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark Çim Konserleri’nde başlayan Emir Can İğrek, ertesi gün Söke Cumhuriyet Meydanı’nda sahne aldı. İğrek, üç günlük maratonun son gecesinde ise Gönen Yıldız Meydanı’nda dinleyicileriyle buluştu.
.jpg)
MİNİK HAYRANINDAN GÜLDÜREN SÖZ:
“SENİ GERÇEK SANMIYORDUM”
İlk konserinin ardından kendisini bekleyen hayranlarıyla bir araya gelen Emir Can İğrek, fotoğraf çektirmek isteyen minik bir kız çocuğunu yanına aldı. Küçük hayranının İğrek’e “Seni gerçek sanmıyordum” demesi sanatçıyı ve çevredekileri güldürdü.
Her konserinde seyircileriyle yakınlığı ve samimiyeti dikkat çeken Emir Can İğrek, üç gece boyunca da yoğun ilgiyle karşılandı. Hayranlarının hazırladığı pankartlar, tezahüratlar ve hep bir ağızdan söylenen şarkılarla konser alanlarında renkli görüntüler yaşandı.
.jpg)
Haber: Nurbanu Güney
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)




Benzer Haberler
YILMAZ TANER’DEN “DAHA 17” İTİRAFI: “GENÇ BİR HAYRAN KİTLEM OLUŞTU”
EMİR CAN İĞREK’TEN ÜÇ GÜNDE ÜÇ KONSER!
“Güller ve Günahlar”da ikinci sezon heyecanı başladı! 'Merak edilenler yanıt bulacak'
NG AFYON MOTOFEST’TE EMRE ALTUĞ VE DERYA BEDAVACI RÜZGARI ESTİ
Sultanlar buluşması
İrem Derici'nin Daha 17 tutkusu konserin önüne geçti
Atiye dördüncü kez anne oldu! İşte kızına verdiği isim...
Oyuncu Meltem Cumbul: 2008’den beri öğretmenlik yapıyorum