Güller ve Günahlar'a tutuklu kaldık!
Kanal D'nin sevilen dizisi Güller ve Günahlar, ekranda hem gerilim hem duygu fırtınası estirdi.
Tibet'in yerini öğrenmek için Berrak'ı rehin alan Serhat, Riva'daki evin yerini öğrenen Pelin'in ihbarıyla tutuklanma riskiyle karşı karşıya kaldı. Polislerin kapıya dayandığı o anlarda gerilim zirve yaptı.
ZEYNEP, İZLEYENLERİ AĞLATTI
Zeynep'in, eve geç gelmelerinden şüphelenip hesap sorduğu Serhat'la arasında geçen diyalog geceye damga vurdu. Serhat'ın "Sen bu evliliği fazla ciddiye aldın" sözleri Zeynep'i yıktı. Gururu kırılan Zeynep'in gözyaşları izleyicileri de ağlattı. Nilüfer'in "İnkar Etme" isimli şarkısının eşlik ettiği sahne sosyal medyada izlenme ve yorum rekoru kırdı.
Serhat'a sitem eden izleyiciler, Zeynep'in gönlünü alması için onu mesaj yağmuruna tuttu.
.jpg)
ÜÇ KATEGORİDE DE BİRİNCİ
Cihan'ın Ebru'yu estetiğe zorlaması da sanal medyada geniş yankı buldu. Psikolojik şiddet konusuna dikkat çekip farkındalık yaratan Güller ve Günahlar, tüm izleyici kategorilerinde geceyi birinci tamamladı. Tüm Kişiler'de 8,32 izlenme oranı ve 21,81 izlenme payı elde etti. AB grubunda 5,03 izlenme oranı ve 15,19 izlenme payı alan dizinin 20+ABC1 izlenme oranı 7,07 izlenme payı ise 18,52 olarak kayıtlara geçti.
.jpg)
NGM imzalı "Güller ve Günahlar", yeni bölümleriyle cumartesi akşamları Kanal D'de.
Kaynak: Hürriyet / Kelebek




Benzer Haberler
ZORBA TAVERNA’DA FEDON FIRTINASI: "30 YIL BEKLEDİM ÇÜNKÜ..."
YASMİN MİSA, 23 NİSAN’DAKİ SAHNE ŞOVUNA HAZIR!
Bülent Ersoy'dan Yaza Damga Vuracak Şarkı Geliyor: Diva’dan “Fragman” Sürprizi!
MABEL MATİZ “DAĞILIYORUM OLAYSIZ” ŞARKISI YAYINLANDI
Magazin Dünyasında Yeni Bir Dönem: Tuğçe Aral ile NR1 Türk Magazin Başlıyor!
SET ÖNCESİ ÇİFTE KUTLAMA!
Basın Mesleğine Emek Veren 34 İsim Ödüllendirildi
“2 AİLE ARASINDA” FİLMİNİN OKUMA PROVASI YAPILDI