KOLEKSİYONLUK ESERLER MÜZAYEDESİ // 11 Ekim 2026
ARTHILL MÜZECİLİK “11 Ekim 2026” tarihinde kıymetli ve ele geçmez “Osmanlı Sanat Eserleri”nden oluşan online bir müzayedeye imza atıyor.
Müzayede de önemli koleksiyonlardan derlenen 233 adet eser teklif usulü ile (1 USD Başlangıç fiyatı ile) satışa sunulacak. Müzayede de Sultan II.Abdülhamid Han’ın Maliye Nazırı Vezir Ahmed Reşad Paşa, Sadrazam Mehmet Talat Paşa, Münire Sultan, Keçecizâde Mehmed Fuad Paşa ile Osmanlının önemli ressamlarından Fuad Soyhan ‘a ait koleksiyonlar da yer alıyor.
Koleksiyoner ve sanatseverler müzayede gününe kadar "ARTHILL GALLERY"yi 12.00 / 18.00 saatlerinde ziyaret ederek eserleri yakından inceleyebilir ve uzmanlardan bilgi alabilir. Arthill Müzayedeleri, konusunun en değerli uzman ve otoritelerinin ekspertiz ve katkıları ile hazırlanmakta, Türk ve İslam Eserleri Müzesi, Ayasofya Müzesi, Türbeler, Vakıflar ve Askeri Müze uzmanlarının onayı ile gerçekleşmektedir. Koleksiyonerlerin büyük ilgi gösterdiği ve hayranlıkla takip ettiği müzayedenin kataloğu “www.arthill.com.tr” adresinden online olarak incelenebilir ve eserlere önceden pey verilebilir. Müzayede “11 Ekim Pazar Saat 15.00”da online olarak (web sitesi ve uygulama üzerinden) açık arttırma usulü ile gerçekleşecektir.
.jpg)
Haber: Merve Bilik / Medya Bilgi Rehberi
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)



Benzer Haberler
KOLEKSİYONLUK ESERLER MÜZAYEDESİ // 11 Ekim 2026
MadeletGrabbeBaşusta'nın kişisel eşyaları sergileniyor
LÖSEV Gönüllülerinden Anlamlı Ankara Ziyareti: Can Dost Doğaseverler Anıtkabir’de!
Sahnede polisiye
Adana Altın Koza’da dördüncü gün: Asghar Farhadi, “Günyüzü” ve “Bir Arada Yalnız”
ÇGSM OYUN YAZIM ATÖLYESİ OYUN OKUMALARINA SEYİRCİDEN BÜYÜK İLGİ
35 yıllık ustalık şimdi Şişli’de ateş başında Plaza Kanatçısı
BU “GECE” ÇOK KONUŞULACAK! BAHAR TOPRAK MİKROFON BAŞINDA..