Serdar Ortaç Lara haklı hastayım
Serdar Ortaç, şarkıcı Lara’nın “Serdar’ın sağlığı ve psikolojisi hiç iyi değil, yardım almalı” sözleri hakkında konuştu.
Geçen cuma akşamı Etiler’de görüntülenen Ortaç, “Lara’yı çok severim. Doğru söylemiş, hastayım ve tedavi olmam lazım” dedi.
MS hastalığıyla mücadele eden ünlü popçu, yorgun göründüğünü söyleyen muhabirlere şöyle karşılık verdi:

“Pınar diye bir hanımefendiye şarkı verdim, onun için 10 saattir stüdyodaydım. Şimdi evime gidiyorum.” Geçen hafta verdiği konserde “Evlilik akıl işi değil” diyen Ortaç, Chloe Loughnan’la biten evliliğiyle ilgili pişmanlık yaşayıp yaşamadığı sorusunu da “Bazen insanlar eğlensin diye sahnede espriler yapıyorum. Yoksa bir pişmanlığım yok” diye yanıtladı.
Kaynak: Hürriyet / Kelebek




Benzer Haberler
DİYARBAKIR–İSTANBUL–FRANSA ÜÇGENİNDE BİR GÜZELLİK HİKÂYESİ: FATOŞ YELLİLER
20. BODRUM AÇIK TAVLA ŞAMPİYONASI
HABER Mİ YAPIYORUZ, LANSMAN MI PAZARLIYORUZ?
SEMİH ALKIN, 90’LARIN TARABYA RUHUNU KARAKULAK MEYHANESİ’NE TAŞIYOR
70 YILLIK MEYHANE GELENEĞİ BEYKOZ’DA YAŞIYOR
TÜRKİYE’NİN DEV ORGANİZASYONU İÇİN GERİ SAYIM: AFYON MOTOFEST 2026 GELİYOR
GAZETECİYİ KULLANABİLECEĞİNİ SANANLAR BÜYÜK YANILGI İÇİNDE
Yazar Seda Diker'in Yeni Romanı "Aşk Kütüphanesi" Bodrum'da Düzenlenen Özel Lansmanla Tanıtıldı!