SİMGE TERTEMİZ YILIN MAKYAJ TRENDLERİNİ TANITTI
Ünlü model Simge Tertemiz, hemşerisi ve arkadaşı Uğur Arslan'ın 10. yılına özel olarak hazırladığı yeni kozmetik koleksiyonunun yüzü oldu.
Uğur Arslan, Simge Tertemiz'i hem çok yakın dostu olduğu için hem de Avrupai bir yüze sahip olduğu için tercih ettiğini söylerken ünlü model, "Bu yılın makyaj trendleri bana çok uygun. Renkli allıklar ve ışıltılı tonlar bana hitap ediyor" dedi. Tertemiz ayrıca çok yakında 2 proje ile ekranlara döneceğini ve herkesi şaşırtacağını söyledi.
Bir önceki koleksiyonunu tüm Türkiye'yi yasa boğan depremin hemen öncesinde çıkaran Uğur Arslan, 10. yıl özel koleksiyonunu 4 Şubat’ta Hatay'ın İskenderun ilçesinde düzenleyeceği tanıtımla piyasaya süreceğini söyledi.
Haber: Suat YANÇ







Benzer Haberler
GRAND MODEL OF TÜRKİYE 2026 ‘DAN MUHTEŞEM FİNAL
12. EKİN YAZIN DOSTLARITİYATRO ÖDÜLLERİ’NDE ŞEHİR TİYATROLARI’NA 3 ÖDÜL
MİLLİ TAKIM MARŞI YAZAN İLK KADIN SANATÇI BEGÜM POLAT'TAN “ZAFER BİZİMDİR” MARŞI
FİLM-SAN VAKFI, 2025 & 2026 FİLMSAN TİYATRO ÖDÜLLERİNDE KAZANANLAR BELLİ OLDU.
GÜRCİSTAN’IN RUSTAVELI ULUSAL TİYATROSUİSTANBUL’DA
AN'DA TİYATRO'NUN İLK ÜRETİMİ “BAŞARISIZ” PRÖMİYER YAPIYOR
Dünya güzellerini Fashiontv Luxe Resort’da bir araya getiren Miss Aura International, büyük final öncesi nefes kesen bir yan yarışmaya sahne oldu.
ŞEHİR TİYATROLARI 13. LİSELER ARASI TİYATRO BULUŞMASI BAŞLIYOR