SUAT YANÇ “YILIN EN İYİ YAPIMCISI” ÖDÜLÜNÜ ALDI
Televizyon projeleriyle adından sıkça söz ettiren Suat Yanç, başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Başarılı yapımcı, Nedim Delibaş tarafından düzenlenen Türkiye Kadın Zirvesi töreninde “Yılın En İyi Yapımcısı” ödülünün sahibi oldu. Yanç, ödülünü ünlü oyuncu Wilma Elles’in elinden aldı.
İstanbul'un prestijli mekanlarından Zorlu Raffles Otel’de gerçekleşen görkemli törende duygularını dile getiren Yanç, “Bu başarı ekip işidir, tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Ödül töreninde yeni projelerinin de müjdesini veren Suat Yanç, çok yakında NR1 Türkiye ekranlarında yepyeni bir magazin programıyla izleyici karşısına çıkacağını açıkladı. Ayrıca, 3 yıldır zirvede yer alan “50Fifty Magazin” programının da Nisan ayı içerisinde yeni kanalında yayın hayatına başlayacağını duyurdu.
Gecede dikkat çeken bir diğer an ise Suat Yanç’ın başarılı model ve sanatçı Ece Gürsel ile bir araya gelmesi oldu. Objektiflere birlikte poz veren ikili, Gürsel’in yeni klip çalışması öncesinde fikir alışverişinde bulundu. Ece Gürsel, yeni şarkısıyla oldukça iddialı olduğunu belirtti.
Haber: Suat YANÇ






Benzer Haberler
Kadir İnanır’ın miras tartışması büyüyor! Levent İnanır’dan Neslihan Acar’ın iddialarına yanıt
İrem Derici: Evlenmezse şikayet ederim!
Daha 17'nin 17. bölümünde neler oldu? Her şey kardeşini korumak için... Aras vuruldu!
Usta oyuncu Gülsen Tuncer'e veda!
Daha 17 setinde kutlama
7 oyun sonra veda
Güller ve Günahlar'ın 34. bölümünde neler oldu? 'Kader, Serhat'ın kızı'
Goran Bregovi Manisa’da Sahne Alacak