TATLI DEVİNDEN MEHTER MARŞLI AÇILIŞ
Birbirinden lezzetli tatlılarıyla Avrupa ve Ortadoğu ülkelerini sallayan Sultan Tatlı, Türkiye’deki 5. Şubesini mehter marşıyla açtı.
ABD başta olmak üzere birçok Avrupa ve Ortadoğu ülkesinde şubeleri bulunan Sultan Tatlı, İstanbul’da 5’inci şubesini Aksaray Yusufpaşa’da açtı. Mehter marşı ile yapılan açılışa iş ve sanat dünyasından birçok davetli katıldı. Sosyal Medya Fenomeni Mehmet Berk Ergin’de açılışta hazır bulundu. Yeni tatlı çeşitleri, ürettikleri kahve ve çay ürünlerini Türk Halkının hizmetine sunacaklarını dile getiren Sultan Tatlı Genel Müdürü Alaa Khamis, ‘Türkiye’nin dört bir yanına şubeler açmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki günlerde büyük bir tatlı festivaline de imza atacağız’dedi.
Açılışta yaklaşık 300 tepsi tatlı davetlilere ve caddede bulunan vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. Şubenin önünde kuyruk oluştu.
Haber: Habib BABAR
0 Yorum
Yorum Gönder
Trend Haberler
Puan Durumu
Takım | OM | G | M | P | |
---|---|---|---|---|---|
1 | |||||
2 | |||||
3 | |||||
4 | |||||
5 | |||||
6 | |||||
7 | |||||
8 | |||||
9 | |||||
10 | |||||
11 | |||||
12 | |||||
13 | |||||
14 | |||||
15 | |||||
16 | |||||
17 | |||||
18 | |||||
19 | |||||
20 | |||||
21 |
Yazarlarımız
-
- Erhan Yenipazar
- 24 Ağustos 2020, 12:08
Editörün Seçimi
E-Bülten Aboneliği
E-Bülten Aboneliği Yaptığınız Zaman Son Gelişmelerden Anında Haberdar Olursunuz.!
Benzer Haberler
YGD' de Haber Siteleri İçin SEO Stratejileri Masaya Yatırıldı
VİZYON TARİHİ BELLİ OLDU
ASUDE CEMRE, MÜZİK YOLCULUĞUNA KURDUĞU ORKESTRA İLE DEVAM EDİYOR
BİNGÜL’DEN KALPLERE DOKUNAN YENİ BİR ŞARKI “SEVME SEN BENİ”
THE FINAL PARTY 25 TEMMUZ’DA SİNEMALARDA
Kudret Çandarlı Er Meydanında
Genç Bir Yetenekten İlk Kişisel Sergi "EvlexTartunya"
Ferit Kaya İnsanlar Demir yüzünden bana önyargıyla yaklaşıyor