Yasemin Yalçın ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’te
Yılmaz Erdoğan’ın 1993 yılında kaleme aldığı 'Kadınlık Bizde Kalsın-Sevme Beni' oyunuyla seyircisiyle yeniden buluşan Yasemin Yalçın, Hakan Gence’nin sorularını yanıtladı.
Uzun yıllar sonra yeniden perde açan 'Kadınlık Bizde Kalsın-Sevme Beni' hakkında konuşan Yasemin Yalçın “Bu oyun birkaç senedir aklımdaydı. Geçen sene Yılmaz Erdoğan’dan rica ettim, biliyorsunuz ‘İnci Taneleri’ni yazıyor. Sağ olsun değişiklikleri yaptı” diyor.
90’lı yıllarda ‘İnce İnce Yasemince’ ile büyük ses getiren yetenekli oyuncu programın bitme sürecini anlatırken “Her yerde ‘Yasemince’ler vardı. Ben bile çok sıkıldım bu durumdan. Ara verdik, bu sefer eskileri yayımlamaya başladılar. O sebeple bizim nadasa girmemiz gerekiyordu” diyor. Kadın komedyenler için şartların zorluğundan bahseden Yasemin Yalçın: “O dönem Şuayip karakterini oynadım, erkeği canlandırdım, orada da gördüm mizahın erkek için daha kolay olduğunu, bu konuda şanslı erkekler.”
‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ yeni bölümleriyle her cuma saat 14.00’te Hürriyet YouTube kanalında yayında.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=oYhTbxh9xVk
Haber: Tuba DOĞRUBAK




Benzer Haberler
Urla’da Arif Susam Rüzgarı: Pavilion'da Yıldızlar Geçidi!
BOMBA STÜDYO KONUKLARI VE İLKLER NR1 MAGAZİNDE
Dünyaca ünlü İtalyan DJ ve sosyal medya fenomeni Gianluca Vacchi, Türkiye sevgisini bir kez daha gözler önüne seriyor.
“MATMAZEL” YAZIN RİTMİNİ UÇURACAK!
Rusya'da Rafet El Roman Rüzgârı Başladı!
Çakallarla Dans 8: Şututgart Çıkarması geliyor
Canlı yayına doğum günü baskını
Ünlü Manken Duygu Çakmak artık Türkiye’de